Kombinációk

FELHÍVÁS! Az itt közölt információk csak oktató céllal lettek közölve, a kombinációkat nem hagyjuk jóvá. Ez az oldal mindig fejlesztés alatt áll, mivel mindig lesznek újabb fejlemények. Fontos, hogy a biztonság legyen az első szempont, bármit is csinálunk. A lenti ábra bizonyos kombinációkról közöl fontos információkat.

A táblázat csak egy gyors referencia útmutató, kombinációk fogyasztása előtt részletes kutatás szükséges!

Kategóriák

Alacsony Kockázat, Növekedett hatás

Ezek a szerek szinergiába lépnek egymással, közös hatásuk túlszárnyalja a két szer önálló hatását, míg nem kívánt élményeket, normális mennyiségekben nem okoznak. A további kutatás a szinergiáról ennek ellenére elengedhetetlen.

Alacsony Kockázat, Nincs Szinergia

A hatások csak halmozódnak. A kombináció nem okoz váratlan változásokat, a szerek átlagos hatásain túl.

Alacsony Kockázat, Csökkentett hatás

A két szer hatásai egymás ellen dolgoznak, ezzel elnyomva azokat. A további kutatás a szinergiáról ennek ellenére elengedhetetlen.

Kockázatos

Ezek a kombinációk nem fizikailag károsak, viszont felléphetnek nemkívánt hatások, mint a kényelmetlenségérzet, vagy a túlstimulálás. Extrém esetekben előfordulhatnak egészségkárosító hatások. A szinergiák gyakran viselkednek kiszámíthatatlanul. Az ilyen kombinációkba csak nagy elővigyázatossággal szabad belevágni!

Nem Biztonságos

A fizikai sérüléseknek itt már jelentős a veszélye, ezeket a kombinációkat érdemes elkerülni.

Veszélyes

Ezek a kombinációk rendkívül károsak és minden esetben el kell őket kerülni! A két drog hatásai kiszámíthatatlanok és akár halálosak is lehetnek!

A táblázat egy Tripsit.me táblázat másolata. Az eredeti dokumentum megtekintéséért és részletes, angol nyelvű információkért látogass el a https://wiki.tripsit.me/wiki/Drug_combinations oldalra!

Forrás: Tripsit.me